Twitteriä ja muuta

Tänään olen opetellut käyttämään Twitteriä ja luonut sinne tilinkin. Vaikka moinen palvelu ei Suomessa kovin suosittu olekaan, minä olen siitä varsin innostunut. Katsotaan, jos vaikka yrittäisi sitä kautta napakasti kommentoida maailman menoa.

Mielenkiintoisen puhelunkin sain tänään… Etelä-Savon radiosta soitettiin ja pyydettiin haastattelua maanantaiksi. Aiheena on (tietysti) opetusasiat. Eikun vaan korva kiinni grammariin tai etsimään areenalta. Tunnelmakuvaukset sitten maanantaina….

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s