Kuusi minuuttia kuuluisuutta

Etelä-Savon radio haastatteli minua tänään liittyen Mikkelin kouluasioihin. Olipahan jännää sekin. Vaikka tunnelmat omasta ulosannista heti haastattelun jälkeen olivatkin varsin kriittiset, niin loppujen lopuksi pystyin aika hyvin itseäni kuuntelemaan iltapäivällä kun kyseinen kuusiminuuttinen tuli ulos.

Keskeiset teemat olivat haastattelussa olivat ryhmäkoot, joiden pienentämistä vaadin. Lisäksi sijaisjärjestelyt ja tilaratkaisut puhuttivat. Vanomon tapauksessa vetosin kovasti politikkojen suoraselkäisyyteen ja viisauteen harkita vielä asioita uudessa valossa ja tekemään uudenlaisia linjanvetoja. Samoin kyseenalistin opetustilojen optimoinnin, sillä sen kääntöpuolena on se, että oppilaat ovat kuin sardiinit purkissa.

Toivotaan että joku tärkeä korva kuuli tämän.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s