Toiset kuusi minuuttia julkisuutta

Olin tänään Etelä-Savon radion haastateltavana musiikkiharrastukseni, tarkemmin Kohinan, tiimoilta. Jos huikea radiojulkisuuteni on nyt yhteensä 12 minuuttia, Andy Warholin yhtälön mukaan minulla olisi 3 minuuuttia julkisuutta vielä jäljellä. Toivottavasti osaan käyttää jäljellä olevat minuutit rakentavasti…

Toinen mainitsemisen arvoinen (?) asia: viime viikolla tämän blogin vierailijamäärä ylitti 1500 kävijän rajan. Hienoa, että kiinnostusta on riittänyt, vaikka kirjoittelenkin tänne varsin harvakseltaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s