Ehdotuksia vaalimainoksiksi

Puolustusministeri Jyri Häkämies (kok.) vihjailee Natosta, Eero Heinäluoma (sd.) haluaa lopettaa maahanmuuton ja Mauri Pekkarinen (kesk.) on tekemässä Suomesta yhtä suurta ydinvoimalaa. Hyvin menee!

Kun Jyri Häkämies esitti 21.4.2010 näkemyksiään siitä, että Suomi ei nykymaailmassa enää kykene itsenäiseen maanpuolustukseen, oliko kyseessä enteitä tulevasta Nato-jäsenyydestä? Jos kokoomus voittaa seuraavat vaalit nousten suurimmaksi puolueeksi, seuraava hallitus todennäköisesti vie Suomea yhä voimakkaammin kohti Natoa, ehkä jopa jäseneksi asti. Ja kun Tarja Halosesta päästään eroon vuonna 2012, tie alkaakin olla toden teolla auki… Eero Heinäluoma puolestaan kommentoi tuoreltaan Häkämiehen puheita: niiden perusteella on huomattavissa että Häkämiehestä on kasvamassa todellinen valtiomies! Hieno näkemys Eerolta. Tässä tuleva Häkämiehen ja kokoomuksen vaalimainos:

________________________________________________________________

Eero Heinäluoma on kunnostautunut muutenkin. Hän otti upeasti maahanmuuttokeskustelun haltuunsa äärioikeistolaisin sanankääntein (sic!) 24.4.2010 Huvudstadsbaldetin haastattelussa. Heinäluoma jatkaa tässä Jutta Urpilaisen vetämää linjausta ja on kovaa vauhtia kääntämässä demareita Suomen johtavaksi maahanmuutokriittiseksi puolueeksi. Tässä Heinäluoman ja SDP:n tuleva vaalimainos:

________________________________________________________________

Mauri Pekkarisen esitys kahdesta uudesta ydinvoimalasta Suomeen puolestaan ratkaisee Suomen energiakysymykset turvallisesti ja lopullisesti. Tässä Pekkarisen ja keskustan vaalimainos:

Advertisement

1 thought on “Ehdotuksia vaalimainoksiksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s