Mahdollisuuksien torilla 29.4.2010

Mikkelissä järjestettiin tänään Mahdollisuuksien tori -tapahtuma, jonne myös vihreät oli pystyttänyt pöytänsä. ViNO-aktiivi Kerttu Hakalan kanssa (tosin Kerttu on se, joka on primus motor) olemme halunneet saada Mikkelinkiin perustettua ViNOlaista meininkiä ja tänään saimmekin muutaman kiinnostuneen mukaan. Toivotaan nyt parasta, että tästä poikisi viimeinen sellainen pössis, että yhdistys saataisiin perustettua.

Tapahtuma oli leppoisa ja hyvin järjestetty, mutta ihmisiä olisi toivonut paikalle enemmän. Olisiko kolea ja sateisen oloinen sää verottanut, vai eikö markkinointi toiminut? Mene ja tiedä. Mutta tosiaan, kun kotiin tapahtumasta ennätin, niin sen verran oli kalsa pureutunut alipukeutuneen piipertäjän luihin ja ytimiin että teekupposen sijasta olisi tehnyt pikemminkin rommitotia mieli….

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s