Vuosi bloggausta takana

Tasan vuosi sitten, 7.5.2009 kirjoitin ensimmäisen blogikirjoitukseni. Sen jälkeen on tullut kirjoitettua silloin tällöin, joskus harvemmin, toisinaan hieman tiheämmin, ajatuksia maailmasta ja toisaalta taas raportoitua yhteiskunnallista toimintaani. Ennen kaikkea olen kirjoittanut tätä blogia päiväkirjana itseäni varten. Ajettelin, että harvapa tänne löytää kuitenkaan. Tänään, kun vuosi bloggaamista on takana sivuilla on ollut kävijöitä yhteensä noin 2300 . Mukavaa että mielenkiintoa on piisannut myös muilla kuin minulla itselläni!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s