Eka kerta

Eka kerta on eka kerta. Näin on laita myös puoluekokousten suhteen. Osallistuin Turussa pidettyyn Vihreiden puoluekokoukseen 22. – 23.5.2010. Paikalla olivat Suomen edistyksellisimmät ja tulevaisuussuuntautuneimmat voimat ja minä… Etelä-Savon puoluekokousjoukkue oli aivan mahtava ja erityiskiitokset lähtevät Heikki Härköselle, Satu Piispa-Hakalalle, Heikki Vennolle sekä Kerttu Hakalalle.

Puuduttavaa istumista, intohimoa, väitteilyitä ja spekulointeja. Juhlapuheita, ärhäköitä kannanottoja, hauskaa illanviettoa ja paljon, paljon naurua.  Erityistä hilpeyttä aiheutti tarve marsuperhepoliittiselle ohjelmalle…

Toivottavasti olen (ja olemme) mukana tulevissakin puoluekokouksissa.

Ohessa loistavatasoinen läppärin webbikameralla otettu kuva viheriästä meiningistä…

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s