Kepuleiden kokoontumisajo

Ensi viikonloppuna Suomen keskustalainen väki kokoontuu Lahteen puoluekokoustamaan. Lahdessa ratkaistaan myös kenestä tulee puolueen uusi puheenjohtaja ja pääministeri sekä esimerkiksi puoluesihteeri.

On selvää, että Jarmo Korhonen on paras mahdollinen vaihtoehto Kehittyvien Maakuntien Keskustan ikuiseksi puoluesihteeriksi. Todellinen urheilujuhlan tuntu saadaan kuitenkin puheenjohtajavaalista. Väyrynen tuskin nousee maalaisliittolaisen maailman tapiksi, sillä Neuvostoliittoa ja Tehtaankadun politrukkeja ei ole enää pariinkymmeneen vuoteen ollut antamassa tarvittavaa taustatukea. Kansainväliset vedonlyöntitoimistot antavat alhaisimmat kertoimet Mari Kiviniemelle ja Mauri ”Tshernobyl” Pekkariselle.

Kävi arpaonni kummalle tahansa, minä puolestani jaksan iloita siitä, että Matti Vanhanen riisutaan pääministeriydestään ja loppusijoitettaneen – ennemmin tai myöhemmin – johonkin varsin hyväpalkkaiseen pakastevirkaan. Tervemenoa, Matti!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s