Itä-Suomen vihreä vaikuttaja

Tämä viikonloppu meni rattoisasti Joensuussa oppien, keskustellen ja väitellen. Itä-Suomen vihreät ovat rakentaneet koulutusohjelman ja oppimisverkoston vihreää politiikkaa tekeville ja minäkin siis pääsin yhdeksi kurssilaiseksi! Hienoa koulutusohjelmassa on myös sen kummi, Tarja Cronberg.

Kimppakyyti Joensuuhun ja takaisin meni rattoisasti, kiitos matkatovereitteni Heikki Härkösen, Riitta Lappi-Khabbalin ja Satu Piispa-Hakalan (erityiskiitos Heikille koulutuksen järjestelyistä ja erityisanteeksipyyntö näkymättömästä kädestä ja raideliikenteen kilpailuttamisesta). Paikan päällä olikin sitten tiedossa kaksi päivää kovaa asiaa, mukaansa tempaavia keskusteluita, verkostoitumista ja uusiin ihmisiin tutustumista.

Lauantain ohjelman avasi Tarja Cronberg puhumalla Itä-Suomesta ja vihreistä. Alkuilta puolestaan käytettiin puheviestinnän taitoihin Kirsi Margit Heikkinen-Jokilahden johdolla. Sunnuntaina Heikki Immonen piti todella mielenkiintoisen esityksen innovaatioista ja Itä-Suomesta ja Touko Aalto esitteli Green new dealia. Kovaa asiaa siis kaksi päivää: aivoissa surraa ja alitajunta työstää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s