Vaalikuvia

Pari viikkoa sitten minusta räpsittiin filmillinen kuvia, joilla luodaan eduskuntavaalikampanjalle visuaalista ilmettä. Samoista kuvista on tarkoitus löytää sopivin myös kadunvarsimainontaan. Tässä muutama maistiainen.

Tätä kamppanjaa ei voi lähteä tekemään muuten kuin omana itsenään. Minulla ei ole tarkoitus kosiskella ihmisiä mielipiteillä tai ulkoisella habituksella. Minä olen minä kaikessa mitä teen: niin työssä, kotona kuin politiikassa olen sama Mikko! Ehkä se on näidenkin kuvien pointti.

Kauluspaitakuviakin otettiin, mutta niistä ei ole vielä photoshopattu valokuvaamon aika karmean väristä taustakangasta pois. Saa nähdä, onko niille kuville lopulta käyttöä. Joka tapauksessa, pukua en suostunut kuvaan laittamaan…

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s