Kampanjointia, osa 1

Eilinen päivä oli omistettu politiikalle. Aamupäivällä ihmisten kohtaamista Kirkkopuistossa, alkuilta tukiryhmän kanssa palaveeramista ja loppuilta vaalikoneiden kimpussa. Huisaa!

Tosiaan. Eilinen toripäivä Mikkelissä oli houkutellut jonkin verran ihmisiä liikkeelle ja meidän lisäksi demareilla, kokoomuksella ja Perussuomalaisilla oli kojut pystyssä Mikkelin Kirkkopuistossa. Meiltä paikalla olivat minun lisäkseni, Veli Liikanen, Rauni Berndt ja Maija Pietiläinen. Vaikkei kenties voikaan puhua varsinaisesta kuhinasta, niin silti useita keskusteluita käytiin.

Kieltämättä osa ihmisten ajatuksista liittyen esimerkiksi ydinvoimaan tai Venäjään olivat sen verran – sanotaanko se kauniisti vaikka näin – ”melkoisen raflaavia”. Mielenkiintoista oli myös huomata miten vahvoina tietyt aivan poskettoman väärät mielikuvat vihreistä halutaan pitää hengissä.  Minä, jolle tälläinen kampanjointi on aivan uusi kokemus ja elämys, jaksan hämmästellä tätä kaikkea.

Kun nyt kerran olin jalkautunut Mikkelin vilinään, kävin samalla äänestämässä ilmastolain puolesta Polttava kysymys -kampanjan äänestyskopilla. Kuvaa pääsee katsomaan TÄSTÄ. Kannattaa huomata kohtuullisen leveä hammashymy…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s