Kampanjatoimiston avajaiset Mikkelissä!

Tänään avattiin Vihreiden kampanjatoimisto Mikkelissä Pulkkisenkulmassa. Kello kolmelta alkoi lehdistötilaisuus, jota seurasi klo 16 alkaneet avajaiset. Oli kahvia, pullaa ja keksiä, ehdokkaita ja äänestäjiä sekä iloista ilmettä!

Todellakin! Tunnelma tänään vaalitoimiston avajaisissa oli lämmin ja iloinen. Meitä ehdokkaita oli ennättynyt paikalle seisemän julkaistusta yhdestoista nimestä.  Paikalla olivat tietenkin Etelä-Savon vihreiden puheenjohtaja Marja Pulkkinen sekä Etelä-Savon vihreiden toiminnanjohtaja ja vaalipäällikkö Heikki Härkönen.

Mielenkiintoista nähdä mihin sävyyn Länsi-Savo huomisessa lehdessä meistä kirjoittaa. Nettilehden juttuun pääset tästä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s