Maalismarkkinoilla

Kampanjointi jatkui eilen Mikkelin maalismarkkinoilla. Säät hellivät auringolla ja ihmiset olivat suurimmaksi osaksi hyvällä mielellä.

Iso osa meistä vihreistä ehdokkaista ehti kahden markkinapäivän aikana Kirkkopuistoon. Ihailla täytyy sitä, miten luontevasti ja väsymättömästi Heli Järvinen osaa ja jaksaa kohdata ja keskustella ihmisten kanssa. Minä puolestani, joka suoraan töistä juoksin paikalle tarvitsin vähintään puoli tuntia ennen kuin aloin lämmetä ja onnistuin kampeamaan oppilasasiat mielestäni… Jok a tapauksessa fiilis jäi hyväksi, vaikkakin mukava olisi keskustella vielä enemmän juuri nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Heitä oli kohtuullisen vähän liikenteessä.

Kampanjointi jatkuu lähipäivinä seuraavasti:

Lauantaina 19.3. klo 10-12 olen tavattavissa vihreiden vaalitoimistolla Mikkelin Pulkkisenkulmassa.

Maanantaina 21.3. klo 18-20 vietetään norppailtaa Mikkelin Yliopistokeskuksen auditoriossa (Lönnrotinkatu 5). Ohjelmassa on dokumentaristin ja vihreän ehdokkaan Juha Taskisen ohjaama norppadokumentti Jäätä rakastavat ja keskustelua. Paikalla on useita vihreiden ehdokkaita: minä, Juha Taskinen, Maija Pietiläinen, Veli Liikanen, Heli Järvinen ja Kauko Väisänen…

TERVETULOA!!!!

_______

Tänään muuten julkaistiin ehdokasnumerot: minä olen ehdokas numero 43. Muita hyviä ehdokkaita löytyy väliltä 33-46. En kyllä millään keksi mitään magiikkaa numerosta 43.  Harmi.

_______

Lopuksi mainostan vielä itseäni, kuten asiaan kuuluu.

Ehdit vielä tukea kampanjaani.

Pizzan hinnalla saat taatusti sosiaalisesti oikeudenmukaista, varmasti tasa-arvoista, lujaa eurooppalaista ja laadukkaan ympäristöystävällistä politiikkaa. Kaiken lisäksi lahjoittaminen on helppoa: klikkaa TÄSTÄ ja anna luottokortin laulaa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s