Kampanjointia ja vaalirahoitusta

Tänään olikin vauhdikas päivä. Aamukymmenestä lähtien oltiin tarjoilemassa luomuporkkanoita, kuumaa marjamehua ja vaimon leipomia taatelipikkuleipiä Ristiinassa. Paikalla olivat minun lisäkseni mm. Marja Pulkkinen, Yrjö Pulkkinen ja Maija Pietiläinen ehdokkaista sekä tietysti Ristiinan vihreiden grand old (middle-aged)  man Jukka Kuusela. Pikkuleivät maistuivat, ihmiset olivat hyvällä tuulella ja sääkin vielä helli meitä. Yhden tienoilla teimme siirtymän Mikkelin Graanille, jossa tihkusateessa jatkoimme kampanjointia vielä parisen tuntia. Sen verran tehokasta tämä katukampanjointi on ollut, että maanantaina on mentävä tilaamaan lisäsatsi jaettavaa…

—-

Tänään tein myös ennakkoilmoituksen vaalirahoituksestani. Se löytyy tämän linkin takaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s