Iso käsi kaikille Teille!

Vaalit on käyty ja kampanjamme onnistui! 

Kiitos kaikille äänestäneille ja varsinkin kaikille teille 190:lle, jotka uskoivat minuun! Kiitos myös kaikille, jotka ovat onnitelleet ja muistaneet minua vaalien jälkeen. Nämä ovat olleet mahtavat pari päivää!

Erityiskiitokset menevät Elinalle ja Helmille, äidille sekä suunnattoman määrän pyyteetöntä työtä kaikkien meidän vihreiden ehdokkaiden eteen tehneille Marja Pulkkiselle ja Pekka Lausakselle sekä tietysti vaalipäällikölleni Jukka Kuuselalle, jonka ansioita hyvin onnistunut kampanjani pitkälti oli.

Kavereilta pitänee pyytää lähinnä anteeksi loppumatonta vaalispämmäystä FB:ssä….

Työ Mikkelin uudessa valtuustossa alkaa pian ja edessä on ensi vuoden talousarvion käsittelyä. Tositoimet ovat siis edessä. Olen viimeiset neljä vuotta kirjoittanut toiminnastani täällä blogissa avoimesti. Tätä aion jatkaa myös tulevalla valtuustokaudella. Myös Mikkelin seudun vihreiden sivuja kannattaa seurata.

Olethan yhteydessä!

mikko.siitonen (at) vihreat.fi

050 377 6875

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s