OAJ:n valtuuston vaaleihin!

OAJ:n valtuustovaalien äänestys alkaa keskiviikkona 12.3. ja kestää aina 25.3. asti. Minäkin olen ehdolla tähän ammattijärjestöni korkeimpaan päättävään elimeen. 

Todellakin, jätin päätöksen ehdolle asettumisesta aivan viime tinkaan, vain paria päivää ennen ehdokasasettelun päättymistä. Monet olivat minua pyytäneet asettumaan ehdolle ja tietysti on hienoa että ihmiset osoittavat luottamusta minua kohtaan, mutta ei päätös kuitenkaan aivan helppo ollut. Omasta itsestään ja ajastaan jakaminen on aina syytä tehdä harkiten. Jouduin todella pohtimaan sitä riittäisivätkö rahkeeni jos tulisin valituksi.

Lopulta kuitenkin halu nähdä vielä tämä ammattiyhdistystoiminnan taso ja sen myötä tulevat haasteet saivat puntarin painumaan ehdokkuuden puolelle. Päätöstä helpotti se, etten enää tänä vuonna ole MOAY:n puheenjohtaja joten sen tehtävän tuomat velvollisuudet ja vastuut ovat siirtyneet seuraavan harteille. Lisäksi aidosti ajattelen että minulla, jos valituksi tulisin, olisi myös jotain annettavaa valtuustossa.

Se, mitä näissä vaaleissa harmittelen, on ehdokkaiden vähäinen määrä. Vaikka meitä nyt onkin vain kolme kanditaattia, niin ehkäpä – vaikka itse sanonkin – laatu korvaa määrää. Kummatkin kilpakumppanini ovat todella mainioita tyyppejä ja omaavat ison kauhallisen osaamista ja kokemusta molemmat! Toivottovasti jokaiselle löytyykin se oma ehdokas, jota äänestää.

Etelä-Savossa vaalit pilotoidaan pelkästään sähköisenä äänestyksenä. Nyt on siis suunnan näytön paikka: palataanko uurnavaaleihin vai otetaanko rohkeasti askeleita kohti uutta. Uusi suunta saadaan, kun mahdollisimman moni OAJ:n eteläsavolainen jäsen käyttää äänioikeuttaan. Se antaa rohkaisevan viestin OAJ:lle ja ehkäpä laajemminkin.

Eli: pankkitunnukset käteen ja sähköiselle uurnalle! Tehdään näistä hyvät vaalit!

Pääset OAJ:n vaalisivulle TÄSTÄ.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s