Kuka olen? Lyhyt esittely.

Olen 39-vuotias lehtori Mikkelin Ristiinasta. Opetan historiaa ja yhteiskuntaoppia yläkoululaisille Urheilupuiston koulussa, Mikkelissä. Työuraa on takana pian 12 vuotta. Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi valloittavaa tytärtä ja koira.

Ammattiyhdistystoiminnassa olen ollut mukana kahdeksan vuotta, joista kuusi vuotta toimin Mikkelin opettajien ammattiyhdistyksen puheenjohtajana. Olen istunut myös OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistyksen hallituksessa sekä sitä edeltäneen ammattiyhdistyspiirin hallituksessa.

Olen mukana myös politiikassa. Olen Mikkelin kaupunginvaltuutettu ja tätä ennen toimin Ristiinassa kunnanvaltuutettuna sekä sivistyslautakunnan jäsenenä. Olen ollut ja olen edelleen monessa mukana niin yhdistystoiminnan, politiikan kuin työni puolesta.

Luonteeltani olen ahkera, haasteisiin tarttuva ja minulla on kova nälkä oppia uutta. Tällä hetkellä OPS-työ innostaa: kuulun kaupungin OPS-ohjausryhmään sekä Suomen Kotiseutuliiton kouluopetusjaostoon, jonka keskeisiä tehtäviä on kommentoida tulevia opetussuunnitelmia kotiseutukasvatuksen näkökulmasta.

Minulle keskeisiä ohjenuoria vaikuttamisessa ovat oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus, yhteistyö ja päätöksenteon läpinäkyvyys.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s